La comunicació 2.0 és una nova forma d’actuar i de concebre la comunicació. És una plataforma en la qual els públics que comparteixen interessos es relacionen i viuen una experiència de consumir comunicació. Les empreses no poden quedar-se al marge d’aquesta realitat.

Fins l’aparició d’Internet la unidireccionalitat era la principal característica de la comunicació entre empreses i clients, però amb la comunicació 2.0 s’ha obert la bidireccionalitat i la interacció. Aquesta nova forma permet conèixer amb més exactitud als clients i interactuar d’acord a les seves necessitats, incrementar graus de satisfacció, o una finestra a possibles crítiques, una cosa normal en un entorn de relació propera en el qual l’objectiu de les empreses és aconseguir que els clients passin a ser fans de la marca.

La presència de la vostra empresa a les xarxes socials necessita una planificació adequada en la qual es determina on es vol tenir presència, valorant les oportunitats que proporcionarà cada xarxa social. Cal fer l’elecció dels interlocutors per modular els missatges de la xarxa.

A les xarxes socials és fonamental escoltar per millorar els serveis i estendre la relació amb els clients. Des de Premicom us podem ajudar a integrar les xarxes socials en la vostra comunicació i a formar part del món 2.0.
El Màrqueting de continguts és l’ofici que permet gestionar la tramesa d’informació adequada a les necessitats i els interessos dels clients. Aquesta nova forma de comunicació afegeix valor a la relació amb els principals públics, alhora que impulsa la gestió del coneixement que us ajudarà a posicionar el vostre negoci com a referent en el sector.
Des de Premicom analitzem el rendiment de les vostres inversions en llocs web i accions online per millorar la vostra estratègia i els continguts web. Amb la monitorització s’obtenen resultats molt valuosos, com informació sobre el comportament dels usuaris i l’impacte econòmic de les accions online.
Per treure el màxim rendiment a la vostra presència online s’apliquen tècniques SEO i de posicionament. Per a tothom és important que el seu web i els principals continguts apareguin en els resultats naturals dels principals motors de cerca. És la forma més ràpida i eficaç per a posar-vos en contacte amb gran quantitat de clients als quals mai arribaríeu, ni accediríeu per altres vies.
L’analítica permet mesurar els resultats del vostre lloc web per conèixer millor els usuaris, alhora que generar contingut atractiu i interessant, que els converteixi en usuaris fidels.
La comunicació online es regeix a partir d’una estratègica i planificació orientada a la consecució dels objectius segons les necessitats de l’empresa.
El web és la carta de presentació i el vostre propi mitjà de comunicació. Ha de ser útil per als usuaris, alhora que adaptada a les vostres necessitats comunicatives. A Premicom us assessorem i ajudem amb el disseny web, gestió i manteniment de continguts.
La publicitat a cercadors ofereix una alta segmentació d’usuaris, flexibilitat i traçabilitat. Aquesta tècnica permet una alta visibilitat, perquè les paraules clau que l’usuari busca i l’anunciant ha establert i comprat prèviament.
Moltes vegades els periodistes s’interessen per la vostra organització i esperen trobar al web l’ espai Sala de Premsa, que contingui les notícies, documents, arxius multimèdia i altres informacions disponibles les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. A Premicom us assessorem en la construcció de les Sales de Premsa online, fent també seguiment de publicacions i esments en mitjans online, blogs i xarxes socials.
Tornar amunt