Al gener de 1994, amb el trasllat a la Rambla Nova 125, P&C va esdevenir ja una societat limitada com a P&C premsa i comunicació SL. No seria fins l’any següent, el 1995, que tindríem Internet, gràcies a TINET (acrònim de Tarragona Internet), que va posar la xarxa a l’abast dels ciutadans, una experiència absolutament pionera a Europa.

La primera web de Premicom

La primera web de Premicom

Internet ha marcat una fita en la història, també d’aquesta empresa, doncs el registre del domini d’Internet ha passat a esdevenir la nostra marca i la imatge corporativa, i s’ha anat imposant Premicom. Des d’aleshores, a part dels canvis de domicili social (l’any 2000 a Rovira i Virgili 2, el 2005 a l’actual), també ha evolucionat la imatge, l’orientació del servei que oferim, però sempre amb la fidelitat del principi.

Precisament aquest 2014 s’acompleixen ja 10 anys del web 2.0, o el pas de ciutadans a usuaris, però que en realitat ha permès potenciar la participació ciutadana. La xarxa global, com a instrument de democratització de la societat ja que la interacció és la característica principal que la defineix; una oportunitat perduda pels poders públics que s’han enquistat en el model de partitocràcia, en confondre les convocatòries electorals amb democràcia real.

En aquests 25 anys, molts clients han confiat en nosaltres: gràcies a tots. Especialment als que des d’aleshores, seguim junts.