P&C és l’acrònim de Pedrol i Carot, dos periodistes que vam crear una marca per oferir serveis de premsa i comunicació. Així va néixer l’any 1989 aquesta marca, que buscava començar a oferir serveis periodístics en benefici de la comunicació entre entitats o empreses i la societat.
Una societat canviant que en aquella dècada havia assistit al descobriment de la fusió freda, dels superconductors, que donaria lloc al desenvolupament de la informàtica, que revolucionà les comunicacions, com per exemple el telefax.

La pesseta al sistema monetari europeu, gràcies a un tarragoní s’aconseguia la separació conjugal fins aleshores obligatòria en la declaració d’impostos IRPF i la dona s’incorporava a l’exèrcit. “Mujeres al borde de un ataque de nervios” era candidata als Òscars.

Va ser l’any de la fi dels blocs (caiguda del mur de Berlin, Perestroika a Rússia, legalització de Solidarnosk a Polònia), de la mort de Jomeini, i la massacre a la plaça de Tiananmen.

Evolució de la imatge corporativa

Evolució de la imatge corporativa

L’any 1988 s’havia començat a implantar la ràdio digital i la FM superava l’OM, havíen aparegut els primers telèfons mòbils (amb una cobertura i autonomia curta, un pes considerable que superava els 2 quilos, igual que el volum, i un preu astronòmic: unes 120.000 pessetes, uns 721 euros, però amb el nivell de vida d’aleshores, en què el salari mínim era de 41.025 pessetes mensuals, uns 246 euros), començaven a emetre les primeres televisions privades i el 1990 apareixien a mercat els primers ordinadors portàtils (una capacitat de disc dur de 250 MB i una ram de 250 KB, amb pes que podia superar els 3 quilos i un preu d’unes 250.000 pessetes, uns 1.500 euros).

El febrer de 1992 vam obrir el primer despatx, a la Rambla Nova 32. L’any de les Olimpíades a Barcelona, l’Exposició Universal a Sevilla (i en què va entrar en servei l’AVE de Madrid a l’Expo), però també de dues devaluacions de la pesseta el mes de setembre, un cop acabats els esdeveniments.

Actual imatge corporativa

Actual imatge corporativa