L’ objectiu de PREMICOM és gestionar la comunicació dels nostres clients i ajudar-los a interactuar amb el seu entorn en els àmbits de la Comunicació Corporativa, el Màrqueting, la Comunicació de Crisi i la Responsabilitat Social. Oferim un servei integrat que permet als clients tenir un únic interlocutor amb els mitjans de comunicació i la societat.

A Premicom ens regim pels criteris d’eficàcia, eficiència i suficiència. La nostra feina es caracteritza per la cooperació entre empreses generant sinergies i creant xarxa. L’aprenentatge constant ens permet, als integrants de l’equip, incorporar les últimes tècniques i estratègies en comunicació empresarial.

Garantim la nostra independència i la confidencialitat amb el client, i un exercici personal ètic, basat en el Codi Deontològic del Col.legi de Periodistes de Catalunya, i creatiu.

espais de treballEntenem el treball com el resultat de la conjugació de temps, talent, experiència i creativitat, sempre enfocat als resultats i l’èxit d’institucions o empreses, sobre la base de l’ètica, responsabilitat social i sostenibilitat.

Creem les condicions per conciliar el treball amb la vida familiar, i busquem espais de “trobada intergeneracional”.

coneixement i vida social a PremicomDes de l’inici dels estudis de Comunicació a la Universitat Rovira i Virgili (URV) Premicom ha estat compromesa amb aquest projecte docent. Una professional del nostre equip, Natàlia Martín, és de la primera promoció d’aquest Grau. Des de sempre hem acollit estudiants en pràctiques per poder experimentar el treball real i hem desenvolupat projectes acadèmics conjuntament basats en la pràctica, experiment d’interès per a organitzacions sense afany de lucre.

El curs 2013-14 Premicom ha dotat una beca de pràctiques per al Màster de Comunicació Estratègica (MASTERDEC) dels Estudis de Grau en Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili.

Premicom va néixer amb la vocació de vertebrar-nos amb els esdeveniments de la societat en la qual estem integrats, com celebrar l’arrencada de la Festa major local, declarada d’Interès nacional.

roda de premsaL’èxit de la comunicació depèn en bona mesura de l’orientació adequada, amb els mitjans suficients, i la planificació necessària, a més de les dosis de creativitat i originalitat precises a cada cas.

Tota l’acció s’enfoca al compliment dels objectius marcats pel client, des de l’inici en la fase d’anàlisi i investigació, en l’elaboració de les estratègies, la proposta d’accions, l’acció eficaç i l’avaluació final. Tot aquest procés, que fem conjuntament amb els clients, és imprescindible per obtenir resultats satisfactoris.

El nostre equip

Tomàs Carot Giner
Tomàs Carot GinerPeriodista
Soci fundador i director
Joana Masip
Joana Masip
Estudiant en pràctiques de la Universitat Rovira i Virgili
Gerard Carot Sans
Gerard Carot SansDoctor en Farmàcia
Redacció cientificomèdica
Albert Morera
Albert Morera
Estudiant en pràctiques de la Universitat Rovira i Virgili

Professionals

Maria Bravo |  Periodista ambiental
José Carlos León |  Fotògraf
Toni Orensanz |  Periodista
Roser Escrig  | Redactora científica

Anna Fabá |  Locució
Ferran Aguilar |  Fotògraf naturalista
Verónica Guirguis |  Comunicació

En xarxa: empreses amb les que col·laborem